Producten

Wat is een refurbished toestel?

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Reviseren is het controleren en zo nodig corrigeren van machines of documenten. Bij ons betekent de term refurbished: het controleren en corrigeren van iPhone toestellen. Wij kopen onze tweedehands toestellen in en deze knappen we vervolgens op. Onze specialisten zorgen ervoor dat de toestellen goed worden getest en zorgen dat ze in de A-klasse kwaliteitsgraad zitten. (A GRADE)

 

Wat is het verschil tussen refurbished en gebruikt?

Het belangrijkste verschil tussen “refurbished” en “gebruikte” producten is dat refurbished producten zijn getest en geverifieerd om goed te functioneren en dus vrij zijn van defecten, terwijl “gebruikte” producten defecten kunnen hebben. Refurbished producten kunnen ongebruikte producten zijn die klant retour sturen.

 

Wat wordt er meegeleverd bij mijn refurbished telefoon?

Je refurbished toestel wordt geleverd in een doos met een oplader. De doos is meestal niet origineel maar wel zorgen we ervoor dat het netjes is ingepakt!

 

Kan ik mijn toestel bij jullie inruilen?

Helaas hebben we geen inruilservice waarbij je jouw product kan ruilen tegen dat van ons. Wel is het mogelijk om je product te retourneren binnen 14 dagen nadat je een bestelling hebt geplaatst!

Betalingen

Wat voor betalingsmogelijkheden zijn er?

  • iDeal
  • Paypal
  • Klarna (achteraf betalen)
  • Credit card 
  • S€PA
  • Bancontact Mister Cash

 

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Jouw factuur wordt meegestuurd zodra de bestelling is verzonden, deze sturen we mee naar het e-mailadres wat je bij ons opgeeft bij de bestelling. Mocht je je factuur toch niet kunnen vinden stuur dan een e-mail naar: klantenservice@thesmartphone.nl en wij zorgen dat dit in orde komt!

Verzending en levering

Wat is de levertijd?

Standaard levering en retourzendingen zijn gratis. Momenteel hanteren wij levertijden van 1 tot 4 werkdagen (ma. – za.).

 

Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Door hier te klikken kom je op de website van DHL. Vul jouw trackingscode in die je per e-mail hebt ontvangen.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ben je van gedachten verandert en wil jij je bestelling annuleren? Dat kan! Als jij op hetzelfde dag van je bestelling, je bestelling annuleert dan kunnen wij het kosteloos stop zetten.

 

Kan ik online een aankoop doen en mijn bestelling in de winkel ophalen?

Uiteraard, je kan bij je bestelling de adres invoeren van één van onze filialen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het voor je klaar wordt gemaakt in de winkel!

 

Kan ik mijn pakket volgen? 

Ja, dat kan! Wanneer uw aankoop is voltooid, ontvangt u een automatisch e-mail met de bevestiging dat uw bestelling is wordt voorbereid. Wanneer uw pakket klaar is wordt het verzonden. U ontvangt dan een tracking nummer, zodat u uw pakket kunt volgen op: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace.

 

Ik heb geen track & trace code ontvangen.

Heb jij geen trackingscode per e-mail ontvangen? Het kan soms zijn dat de e-mail in je spam folder of junk is belandt. Kan je het nog steeds niet vinden? Neem contact op met ons via dit nummer: 0575 471 595